4 Eylül 2012 Salı

**Umre Sonrası Kahvaltı**

Selamün Aleyküm herkese...

Aslında bu fotolar çekileli bir hafta oldu olacak neredeyse. Ancak ben misafir telaşını ancak atlatıp, işe de gittiğim için de yorgunluğumu yeni yeni üzerimden attığım için, adam gibi bilgisayarın karşısına ancak bugün oturabilirdim. Ve ilk fırsatta da geçen hafta pırlanta arkadaşlarım Elif ve Emine için hazırladığım kahvaltıdan bir kaç fotograf sunayım dedim. 

Perşembe günü 30 Ağustos zafer bayramından yararlandım ve kızlar da bebeklerini kaptılar geldiler. :D İkisinin de baldan tatlı kızları var ama nazar değer korkusuyla yayınlıyamayacağım. :P Ehehuhehe.. 


Soframın genel olarak görünüşü... :) Reklam niyetiyle değil ama, Nutella' sız olmaz :P :)


Peynir Biberlerim... Kızlardan tam not aldı.. Yapılışı çok basit. Kırmızı paprika biberlerin içini, tuzlu kahvaltılık lor peyniri ile doldurun buz dolabında biraz bekletin ve daha sonra ince ince dilimleyin ve maydonoz veya dere otu ile süsleyerek servis yapın, üzerini de dilediğiniz gibi çörek otu pul biber nane ile süsleyebilirsiniz. 


Yumurta laleleri, dallar için yeşil soğan, çimen niyetine dereotu ve yumurtadan laleler.  :)

İnternette gezinirken bulduğum bir tarifi de sizlerle paylaşmak istiyorum, henüz denemedim, ama denediğimde umarım bu şekilde güzel olur :)
Herkes kendine iyi baksııınn...

2 yorum:

  1. 2013 umre hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.
    Yörünge Tur

    YanıtlaSil
  2. İnşallah umre hayalini gerçekleştirirsin.
    Hilal Turizm çok yakında 2013 umre programını açıklayacakmış.

    YanıtlaSil